duminică, 13 mai 2012


Ce vrem de la bărbați

     
Surprinzător pentru voi, prima cerință nu are legătură cu sexul. Are legătură cu copiii.Vrem să vă implicați mai mult în creșterea lor. Să-i hrăniți și voi, să-i ajutați la teme, să mergeți la ședințe, să ieșiți cu ei în parc, să reușiți să-i îmbrăcați adecvat, să respectați dozele și orele când le dați medicamentele. Și încă ceva, nici nouă nu ne place să schimbăm scutece, nu știm de ce v-ați făcut această impresie. Așa că mai schimbați și voi bebelușii.
Scoateți-vă din cap o dată pentru totdeauna, că locul nostru este în bucătarie. Poate că procesul tehnologic al unui tort cu cremă caramel prezintă mai puțin mister pentru noi, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsați îngropate în vase murdare și voi să stați pe net. Așa cum ne-am pus noi pantaloni și am început să muncim în toate domeniile, puneți și voi șorțul și învățați să vă descurcați în bucătărie. Nu-i chiar atât de greu. Și știm că vi se pare o muncă plictisitoare și banală, dar și noi gândim la fel, tocmai de aceea vrem să ieșim cât mai repede din această cameră.
Dacă vreți să primiți un strop de tandrețe (a se citi sex), învățați să cereți.  Culcați voi copiii, lasați-ne să facem un duș prelungit, pregătiți două pahare cu vin, aprindeți o lumânare, oferiți-ne un masaj. În aceste condiții nu avem cum să zicem nu, indiferent cât suntem de obosite. Seara va decurge exact cumă vă doriți, noi avem parte de romantismul care ne place atât de mult și toată lumea e fericită.Ce să nu-i spui unui bărbat

        Bărbații sunt acele ființe puternice, nu foarte sensibile, care uneori se consideră buricul pământului. În ciuda acestor atribute, există afirmații venite din partea femeilor, care ori îi enervează cumplit, ori îi atacă în punctele sensibile. Iată ce nu trebui să-i spui unui bărbat, dacă nu vrei să-l superi:

[I]Nu mă mai iubești![/I] Răspunsul lor, în gând binențeles, la acestă e afirmație, este: [I]Ba te iubesc, dar m-am săturat să ți-o tot arăt în fiecare minut, doar ca să te simți tu  în siguranță. Te iubesc și dacă nu ți-o spun de 7 ori pe zi și dacă ies la o bere cu băieții. Te iubesc și cînd mă uit la meci. [/I]Asta nu înseamnă că trebuie să petrec fiecare clipă uitându-mă în ochii tăi. Nu că tu le-ai fi cerut așa ceva.

[I]Ce funcție importantă are Gigel.[/I] Reacția lor este să se gândească că funcția pe care o dețin nu ți se pare la fel de importantă și îi consideri inferiori lui Gigel. Nici unui bărbat nu-i surâde ideea ca a lui consoartă să fie mai impresionată de un alt mascul, indiferent în ce domeniu. Se aplică și pentru aspect, inteligență, bani, mașină, etc.

[I]N-ai făcut nimic toată ziua[/I]. Cum nimic, doar am dus gunoiul, am făcut cumpărăturile, etc. Comparativ cu câte ai făcut tu, ți se pare mai nimic ce a făcut el. Percepțiile diferă, așa că, cel mai bine îi spui direct ce aștepți de la el să facă în ziua respectivă. Eventual de dimineață și îi mai poți aminti o dată pe parcursul zilei. Bărbații au nevoie de instrucțiuni cât mai specifice.

[I]Mă enervează mama ta[/I]. Oricât de nemulțumiți ar fi de propria mamă, nu vor să audă nimic rău despre ea, de la altă persoană. Când soția e cea nemulțumită, e cu atât mai rău, pentru că se simt prinși la mijloc. Sunt forțați, fie să fie de acord cu soția, fie să îi ia apărarea mamei. Nici una dintre aceste soluții nu îi avantajează. Chiar dacă la începutul relației, le vor da dreptate nevestelor, pe măsură ce se înaintează în vârstă, acestea vor cîștiga din ce în ce mai rar. Soluția ar fi să vă acceptați soacra cu bune și rele, spre binele general al familiei.


Bărbați despre femei

       Unii bărbații au o imagine clară a femeii. Nu a celei pe care vor să o cucerească, doar a femeii în general.
Femeile conduc prost. Evident. Mașina stă toată săptămâna la ei, soția mai apucă să o conducă în weekend. Ca orice altă activitate, șofatul necesită experiență.
Femeile sunt cicălitoare. De ce? Pentru că îndrăznesc să deranjeze zeii cu diverse cerințe mărunte, pe care ei aleg să le ignore. Dacă cerința se repetă, eticheta este imediat atașată.
Femeile sunt geloase. Rar am întâlnit o femeie bănuitoare fără motiv. De obicei prind acest obicei după câteva escapade ale soțului.
Femeile bârfesc. Această afirmație nu o pot contrazice. Pot doar să adaug că nu doar femeile bârfesc, bărbații se descurcă și ei foarte bine la acest capitol.
Femeile sunt mai puțin înzestrate din punct de vedere al inteligenței. Nimic mai fals, au doar mai multe obligații și mai puține oportunități.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină