duminică, 5 februarie 2012


Fie ca s-au format in urma unei sarcini , fie pentru simplu fapt ca ai luat in greutate mult , vergeturile au totusi un remediu.

Exercitii fizice

Sunt, probabil, cel mai bun mod de a trata in mod eficient orice indispozitie. Ajuta la prevenirea si scaparea de vergeturi. Fa miscare in mod regulat, iar pielea va ramane ferma si nu se va afla in pericol sa faca vergeturi.

Evita deshidratarea

Daca toata lumea spune „bea apa multa”, n-o spune degeaba. Este un alt mod de a scapa de vergeturi si iti ajuta organismul sa ramana hidratat si curat din interior.

Maseaza-te

Masajul imbunatateste circulatia sangelui in organism, iar un masaj aplicat regulat pe zonele cu vergeturi ale corpului, de trei ori pe zi, te vor ajuta sa scapi de ele. Va ajuta si la relaxarea corpului.

Cum sa scapi de vergeturi acasa

Unt de cacao: este una dintre cele mai sigure metode de a scapa de vergeturi. Acesta intra adanc in piele si vindeca intinderile pielii.

Zeama de lamaie: aplica suc de lamaie (pur, fara aditivi) pe suprafata afectata si acesta va reduce vizibilitatea vergeturilor. Acidul din sucul de lamaie albeste cicatricile de pe piele si acestea se pot estompa treptat.

Vitaminele A, C si E: consumul de alimente bogate in vitamine ajuta la eliminarea vergeturilor. Vitamina A se gaseste in alimente cum ar fi laptele, untul, sfecla si alte legume cu frunze verzi. Vitamina C in capsuni, portocale, lamai si altele, iar vitamina E in nuci, uleiuri etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină