duminică, 13 iunie 2010

Apa vie si sanatatea omului

FamilyAqua
Una din cele mai importante functii ale apei in organismul uman – spalarea si eliminarea din organism a toxinelor si a sarurilor. Din pacate, oamenii din lumea intreaga consuma prea multa sare. Inca cu citeva sute de ani in urma oamenii nici nu stiau ce este sarea. Lipsa ei nu-i impedica sa fie sanatosi si fericiti.

Japonezii – unii dintre cei mai activi consumatori de sare (clorura de sodiu). Un fermier japonez, care ajunge la virsta de 60 ani, consuma in fiecare zi circa 60 g de sare. Cu alte cuvinte in acest timp (60 ani) el impune si forteaza ca prin rinichii sai sa fie filtrate aproape 1,3 tone de sare!
1847839.jpg
De japonezi nu ramin in urma nici americanii. Pe linga faptul ca maninca sarea curata (nativa), ei mai consuma si produse mult prea sarate. asa ca sunca, cirnaciorii, preparate pentru lanci, carne de vita grasa, cipsuri, arahide sarate, si alte produse ce au concentratii ridicate de sare. Nu e de mirare, ca oamenii, deabea depasind visrta de 30 ani, sufera de tensiune arteriala ridicata, disfunctii renale, artrite, de asemeni scaderea elasticitatii elasticitatea vaselor sanguine, toate acestea reprezentind simptomele factorilor distructivi ale ucigasului Nr 1.

Cantitatea de apa optima si calitatea ei corespunzatoare ajuta la coborirea nivelului de colesterol in singe. D-stra desigur, nu ati uitat ca apa in organismul uman se afla in stare lichida. Compozitia normala a apei – este un dar maret al naturii si cel mai bun remediu de tonifiere al organismului. In decursul experientei mele bogate de specialist pe intrebarile nutritioniste, alimentatie si consultatii pe sanatate, lucrind cu multi actori si artisti de filme si de televiziune, am descoperit, ca pot convinge pe oricare vedeta sa foloseasca acele lichide care ii vor pastra prospetimea fetei si silueta figurii mult mai mult timp, ca oamenii care folosesc apa obisnuita. Apa corespunzatoare cu organismul uman pastreaza celulele umane in stare normala si nu permite deshidratarea. In acest caz ridurile de pe git si fata se diminueaza considerabil, iar tot organismul isi pastreaza tineretea si sanatatea.
La oamenii, care consuma apa cu calitatea corespunzatoare (apa distilata, fructele si legumele proaspete si sucurile acestora) si in cantitati suficiente, mult mai bine functioneaza sistemul cardio vascular, circulator – cea mai importanta conditie pentru o viata lunga si sanatoasa.

Apa cu calitatile corespunzatoare ajuta la imbunatatirea functiei nu numai a organismului, dar si a creierului; cu alte cuvinte ea favorizeaza productivitatea si exactitatea gindirii. Explicatia aici e simpla: 15 miliarde de celule ale creierului vostru constitue in proportie de 80% apa.

Mult mai de atit, eu presupun, ca uneori se formeaza un circuit inchis: exagerat de nervos si alert, omul atit de mult se scufunda in problemele sale si neliniste, incit uita de importanta consumarii a apei de calitate corespunzatoare sau a altor lichide cu calitati similare. In loc de aceasta el se axeaza, izoleaza pe bauturile alcoolice, astfel inrautatindu si starea de depresie, umplindu-si stomacul cu substante daunatoare pentru el, care nu-l ajuta cu nimic. Ca rezultat, pe linga nervozitate si depresie el primeste dureri intepatoare in stomac, dereglarea batailor inimii si multe alte neplaceri si disfunctii. Dar in loc sa apeleze la apa normala (calitativa), acesti oameni, in cantitati mari isi administreaza aspirina, fumeaza tigari, si folosesc multi alti stimulenti.

Intodeauna tineti minte, ca pentru functionarea buna a celulelor nervoase, ele au nevoie de o cantitate suficienta de apa corespunzatoare. Sunt multe demonstratii, ca omul foarte mult sufera de insuficienta de apa. Dar D-stra intodeauna puteti veni in ajutor organismului, folosind LICHIDUL NATURAL.

D-stra trebuie sa cunoasteti adevarul, astfel corect puteti alege apa corespunzatoare si cantitatea ei necesara organismului vostru.

Este nevoie doar de tendinta voastra de a utiliza aceste daruri ale naturii, oferind posibilitatea de a avea o super-sanatate. Iar baza pentru ea ramine a fi in primul rind cunostintele, care ne permit sa scapam de multe boli si sa ne reintoarcem sanatatea si tineretea.

Pentru un om intelept, cea mai buna bautura este – apa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină