sâmbătă, 5 septembrie 2009

Dinti albi in doar 3 zile!

Toata lumea vrea sa aiba un zambet de milioane, fie ca este vorba de femei sau de barbate. Unele tratamente de albire pot costa mult, sa nu mai vorbim de durata lor, dar aceste aspect ies din discutie atunci cand vorbim de benzile pentru albirea dintilor Crest Whitestrips!

Site-ul http://www.albirea-dintilor.com ofera in Romania o metoda noua, rapida si extrem de eficienta cand vine vorba de albirea dintilor. In plus, vestea buna este ca poti sa-ti albesti dintii chiar la tine acasa!
Nu, nu este cazul sa iti faci griji, nu este un procedeu complicat, din contra, dureaza doar 30 de minute de doua ori pe zi timp de 10 zile. Asa ca nu o sa iti ocupe prea mult timp. In plus, le poti utiliza cat timp esti la volan, faci un dus, sau chiar atunci cand esti la birou. Sunt practic invizibile!

Crest Whitestrips sunt niste plasturi subtiri si flexibili acoperiti cu gel de albire (pe baza de peroxid). Sunt conceputi sa se conformeze formei dintilor si functioneaza prin pastrarea gelului de albire pe dinti pentru a patrunde in zona de formare a petelor si sub smalt.

Crest Whitestrips este cel mai vandut produs pentru albirea dintilor din America, de fapt din lume. Si pe desupra este si cel mai recomandat produs de catre medicii stomatologi!

Gama este destul de variata, de la produse clasice si pana la cele profesionale care va ofera o albire mai rapida, in 3 zile! Am incercat personal Crest Whitestrips Classic, iar rezultatele au fost vizibile inca din prima zi. Deja dupa cateva zile dintii mei suferisera o transformare incredibila. Nu-mi aminteam zilele cand dintii mei fusesera atat de albi!

Rezultatele sunt confirmate de milioanele de clienti care se declara multumiti. Daca iti doreai de mult dinti mai albi fara batai de cap, programari la stomatolog si proceduri complicate, viziteaza site-ul http://www.albirea-dintilor.com si comanda un kit pentru albirea dintilor Crest Whitestrips.

Crest Whitestrips este cel mai apreciat si cel mai bine vandut produs din Statele Unite.
Cu sute de mii de clienti multumiti si recomandarea tuturor medicilor stomatologi, acesta este alegerea perfecta pentru albirea dintilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină