vineri, 22 iulie 2011


Tratament cosmetic si tratament natural cu ulei de masline : masca pentru fata si retete naturiste


Tratament cosmetic si tratament natural cu ulei de masline : masca pentru fata si retete naturiste

Folosit in cosmetica, uleiul de masline are numai efecte benefice pentru tenul dvs. Un tratament cosmetic inseamna intotdeauna un tratament natural si hidratare. Fiind considerat ca un “ulei al frumusetii”, uleiul de masline a inceput sa fie din ce in ce mai utilizat sub forma unor masti pentru fata atat acasa cat si in saloanele de infrumusetare si intretinere corporala. Cu ajutorul multor retete naturiste oricine poate avea o piele hidratata si catifelata. Comunica prin noul look ceea ce simti : esti pregatita pentru venirea sarbatorilor de iarna !

Masca pentru fata cu ulei de masline si alte retete naturiste

Foloseste o data pe saptamana o masca pentru fata dintr-o lingura de ulei de masline si un ou. Se amesteca bine masca pentru fata si apoi se aplica imediat. Efectele acestei retete naturiste sunt rapide si benefice: un ten mai luminos si riduri mai estompate. Pentru un tratament natural se pot aplica comprese care se lasa sa actioneze cel putin 20 de minute. Dupa indepartarea cu apa calduta se poate aplica si un tratament cosmetic sau o masca pentru fata. Orice reteta naturista pentru ten trebuie sa contina ulei de masline. Pentru un ten bronzat, un tratament natural este cel din 1 lingura ulei de masline si un morcov ras. Un tratament cosmetic care ii va da stralucire tenului tau este cel din 1 lingura de ulei de masline si 2 linguri de smantana proaspata. O masca pentru fata dintr-o lingura de ulei de masline si zeama de la un sfert de lamaie are efect astringent si de hidratare. Ce poate fi mai simplu decat aceasta reteta naturista benefica pentru orice tip de ten ?

Produse pe baza de ulei de masline pentru orice tratament cosmetic

Folosit ca un aliat al frumusetii in tratamente cosmetice precum masca pentru fata, uleiul de masline este potrivit pentru orice reteta naturista. Recunoscut ca un pretios ajutor al sanatatii, specialistii recomanda aplicarea unei masti pentru fata cu ulei de masline cel putin o data pe saptamana. In demachierea cu ulei de masline presat la rece se poate adauga putina crema de fata. Efectele in folosirea unei astfel de masti pentru fata sunt imediate si vizibile : o piele mai catifelata si mai neteda. Cremele hidratante ce au la baza ulei de masline si miere si sunt recomandate pentru toate tipurile de ten. In saloanele de cosmetica apar mereu noi tratamente naturale cu ulei de masline ce previn imbatranirea tenului.

Sfaturi Info-ghid :

Uleiul de masline este prietenul oricarei femei ! Incercati si dvs. o masca pentru fata si un tratament natural cu ulei de masline si veti vedea cum tenul dvs. va avea numai de castigat.



Hidratarea tenului si exfolierea pielii: ce fel de produse cosmetice trebuie folosite pentru a obtine un rezultat optim?

Hidratarea tenului si exfolierea pielii: ce fel de produse cosmetice trebuie folosite pentru a obtine un rezultat optim?

Hidratarea si exfolierea sunt cele mai bune arme pentru a lupta impotriva imbatranirii premature a pielii. Metodele de ingrijire a tenului sunt din ce in ce mai numeroase, dar cum sa reusim sa-l alegem pe cel care face intr-adevar diferenta? O crema hidratanta trebuie in primul rand sa acopere necesarul de apa al pieli, de aceea e bine sa stiti exact ce tip de ten aveti. Care sunt produsele care ni se potrivesc?


Hidratarea tenului: pentru a pune capat tenului uscat!

O ingrijire pe baza de produse hidratante combate efectele nefaste ale vietii moderne si reda pielii echilibrul ei natural. Pielea uscata duce adesea la o imbatranire prematura. Ajutati-va pielea sa-si mentina o hidratare perfecta pentru a estompa efectele trecerii timpului: - pentru tenul uscat: cele mai bune ingrijiri ultra-hranitoare permit redarea fermitatii si elasticitatii stimuland productia naturala de colagen a pielii. Vitaminele A, E si C precum si cremele de hidratare pe baza de extracte vegetale redau stralucirea si tonusul epidermei. Pentru un rezultat optim, aplicati tratamentul asupra zonelor fetei care dau primele semne de imbatranire. - pentru tenul normal sau gras: exista astazi o gama variata de produse hidratante cu activi eficienti. Textura lor matasoasa este suportata usor de piele. Atentie: unele produse pot provoca iritatii ale pielii din cauza parfumului sau a colorantilor pe care ii contin; in acest sens trebuie sa optati pentru cremele naturale pe baza de plante: lavanda, castravete, brusture. - pentru tenul patat din cauza expunerii la soare: aplicati zilnic un produs de protectie impotriva razelor UV. Pentru tenul sensibil, exista pe piata produse solare fara agenti chimici, care formeaza o bariera impotriva razelor solare si nu irita pielea.

Exfolierea: tehnica ideala pentru un ten tanar!

Exfoliere sau peeling, mai multi termeni pentru singurul mod de a lupta impotriva imbatranirii premature: eliminarea celulelor moarte in scopul obtinerii unui ten catifelat: - pentru toate tipurile de ten: o crema exfolianta catifelata reda pielii dumneavoastra stralucirea, ameliorand vizibil textura. Cele mai bune creme de ingrijire contin hidroacizii alfa si beta, precum si enzime naturale de fructe care elibereaza pielea de celulele moarte. Pentru o eficacitate maxima lasaticrema exfolianta sa actioneze intre zece si cincisprezece minute apoi clatiti cu apa calduta. Acest tip de exfoliere se foloseste o data sau de doua ori pe saptamana. - pentru tenul gras: taratele de porumb sunt cele mai indicate - pentru tenul matur: o crema exfolianta zilnica regenereaza pielea si ii reda imediat stralucirea; sunt recomandatecremele naturale pe baza de extracte vegetale care inmoaie pielea fara sa provoace iritatii. Acest tip de ingrijire beneficiaza de ultimele descoperiri stiintifice care recomanda coaja de mandarina, orezul, ceaiul rosu si verde care sporesc hidratarea pielii si sanatatea epidermei.

Sfaturi Info-ghid :

Inainte sa folositi o crema hidratanta sau exfolianta noua, testati-o pe o mica portiune de piele pentru a va asigura ca nu va provoaca alergii, mai ales daca este pe baza de plante.


Fiti frumoase cu ajutorul produselor apicole : mierea de albine face minuni

Fiti frumoase cu ajutorul produselor apicole : mierea de albine face minuni

Inca din vechime femeile apelau la produse apicole pentru a-si intretine si prelungi frumusetea si tineretea corpului si a tenului. Produsele pe baza de miere de albine au fost dintotdeauna apreciate pentru caracterul lor astringent, vitaminizant, hranitor, reconfortant. Veti obtine o piele catifelata ca de bebelus si o stralucire a firului de par de invidiat daca veti rapi din timpul dumneavoastra pentru a aplica tratamentele pe baza de miere de albine !


Laptisor de matca pentru un ten de regina : incercati o masca pentru ten cu adevarat eficienta

Se spune ca regina Cleopatra isi intretinea frumusetea cu miere de albine. Daca doriti sa fiti adevarate regine ale frumusetii, este bine sa stiti ca nu numai mierea, ci si laptisorul de matca este un produs cosmetic extraordinar. Recomandat si ca supliment nutritiv, laptisorul de matca este un produs natural cu numeroase principii nutritive care cuprinde intr-un volum mic multe concentrate biologice, substante proteice, lipide, glucide si vitamine, care influenteaza circulatia sangelui in piele, mentin apa in tesuturi, regenereaza celulele pielii, dau elasticitate pielii si atenueaza ridurile.

Testati masajul cu miere si nu veti regreta

Masajul cu miere de albine este o metoda eficienta de a va hidrata si catifela pielea. Incercati sa adaugati cateva picaturi de miere de albine in apa calduta sau lapte, dupa care masati tenul cu solutia obtinuta. Mierea poate fi folosita si ca baza pentru mastile de par ; daca mai adaugati si putin ulei de masline, dupa care va masati parul si pielea capului cu masca obtinuta, parul dumneavoastra va fi cu siguranta mai sanatos si mai stralucitor.

Sfaturi Info-ghid :

Un masaj cu miere, o baie la care ati adaugat cateva lingurite de miere de albine sau o masca pentru ten pe baza de produse apicole te vor face cu siguranta mai frumoasa. Nu uita de beneficiile produselor cosmetice naturale, care iti sunt la indemana. Alege produsele apicole si vei observa diferenta !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină